ubrus
Kategorija:

Višekratni platneni ubrusi na roli

12,00 

IMG 20240222 154323 Crveni listići
IMG 20240222 154302 Plavi listići

prednosti višekratnih ubrusa

ubrus

Opis proizvoda

Opis

Opis

Uživaj u savršenom spoju ekološke odgovornosti, praktičnosti i uštede s ovim inovativnim višekratnim platnenim ubrusima na roli. Ovaj revolucionarni proizvod predstavlja idealno rješenje za one koji žele kombinirati efikasnost i praktičnost s očuvanjem okoliša. Slijedeći put kada iskoristiš jednokratne papirnate ubruse, nemoj baciti papirnatu rolu. Sačuvaj ju i namotaj ove višekratne krpice na nju, stavi na držač za ubruse i koristi godinama.
Svojom dimenzijam od 23cm*28 cm savršeno se prilgode kartonskom stalku od jednokratnih ubrusa. Ovaj paket sadrži čak 10 komada krpica što je sasvim dovoljno za jednu prosječnu obitelj. Predlažem ti da si nabaviš odmah 2 paketa kako bi uvijek imala jedan čist i spreman. Najbolje ih je prati u kompletu od 10 komada, da se ne izgube negdje u kući.

Zaboravi na konstantnu potrošnju papirnatih ubrusa i odluči se za održiv, praktičan i ekonomičan izbor s ovim višekratnim platnenim ubrusima na roli. Činiš dobro za okolinu dok istovremeno uživaš u efikasnosti i mekoći.

Glavne prednosti

Glavne prednosti

Glavne prednosti

Karakteristike materijala

Karakteristike materijala

Karakteristike materijala: 100 % visokoupijajući pamuk

Sigurno se pitaš

Sigurno se pitaš

Sigurno se pitaš kako to da tako savršeno stoje, ne padaju s role čak i nakon što ih stoti put opereš. Tajna je u tome da male petljice na materijalu imaju efekt „ljepljenja“ jedih na druge pa se čini kao da su doslovno zaljepljene jedan za drugu. Kada odmotaš jednu krpicu, ostale se i dalje drže čvrsto jedna za drugu.

Kako ih namotati?

Kako ih namotati?

Najbolje da ih poslažeš sve jedne na druge, s licem okrenutim prema dole, znači 1.krpica s licem na stolu i ostale tako na nju. Uzmeš papirnatu rolu i kreneš od sebe namotavati dok ne namotaš cijelu krpicu. Slijedeču namotavaš istim principom, samo pazi da se ne poklapju krajevi i počeci krpica. Najbolje da je mali razmak između njih. Kada kreneš s motanjem, samo će ti se logično posložiti i vjerujem da ćuš ubrzo svladati ovu „vještinu“

Održavanje

Održavanje

Krpice se peru u mašini do 60 stupnjeva, mogu se sušiti u sušilici ili na zraku. Ukoliko se suše u sušilici, možeš ih ispeglati jer se dosta zgužvaju prilikom sušenja. Ukoliko nisi fan peglanja, onda ti predlažem da ih sušiš na zraku. Budući da znamo da peglanje umanjuje moć upijanja, predlažem da ih ili ne peglaš ili peglaš samo s jedne strane. Bez brige, iako spegane, stajat će čvrsto na stalku.

Napomena!

Napomena!

Napomena! Ne dolaze s rolom ni stalkom.

Informacije o dostavi

Informacije o dostavi

Kada zaprimimo uplatu na naš račun, krećemo u izradu tvoje narudžbe. Rok izrade narudžbe je max 15 dana, ukoliko dođe do promjena obavještavamo te o tome.

Diljem Hrvatske robu šaljemo putem BOX NOW PAKETOMATA i GLS dostavnom službom.

Ukoliko želiš sama podići svoj paket na nekom od paketomata u tvom mjestu stanovanja i pri tom uštediti, odaberi paketomat BOX NOW dostavu a ukoliko želiš da ti naručeno stigne na tvoja kućna vrata odaberi GLS dostavu. Kod popunjavanja adrese na koju želiš primiti narudžbu, dodaj i broj mob kako bi te dostavljač mogao kontaktirati prije same dostave.

U inozemstvo robu šaljemo putem Hrvatske pošte, kao paket kako bi stigao sigurno i na vrijeme.

Creative02 1920x1080

Za narudžbu iznad 80 € tvoj paket ti
stiže besplatnom dostavom.

Koristimo samo
prirodne materijale

Podijeli s prijateljima