O nama

Sweetmess

Obrt Sweetmess Company jedini je obrt iz Rijeke čiji cilj je razvijati održivu proizvodnju, tj. proizvoditi ekološki prihvatljive proizvode sa stvaranjem što manje otpada u samom procesu proizvodnje. Želimo svaki komadić tkanine pretvoriti u dugoročno koristan proizvod koji se koristi iznova.

Umjesto da podižemo cijene, pronalazimo načine kako smanjiti troškove poslovanja. A to činimo tako da optimiziramo poslovanje, ne radimo ogromne zalihe proizvoda, kupujemo repromaterijale na veliko, ulažemo u unapređenju proizvodnih procesa. Time želimo omogućiti da si gotovo svatko može priuštiti naše proizvode.

Prvi proizvodi bili su stvoreni iz potrebe majke da svojoj bebi osigura ugodan i bezbrižan san. Tako su nastajali prvi pamučni prekrivači, jastučići a potom i pidžame i vreće za spavanje.

Obrt je otvoren krajem 2022. godine i od tada proizvodimo ekološki prihvatljive proizvode za žene i djecu koji štite zdravlje i čuvaju prirodu. Koristimo samo kvalitetne materijale ispitane kvalitete koji su ugodni za nježnu dječju kožu i osjetljivo intimno područje žene. Iz tkanina koje koristimo u proizvodnji nastaju održivi proizvodi ugodni za korištenje i održavanje.

Želimo vratiti proizvodnju tamo gdje i pripada a to je neposredno u tvojoj blizini kako bi točno znala porijeklo svog proizvoda. Širimo našu ponudu u skladu sa mogućnostima imajući na umu uvijek i zauvijek svijest o očuvanju prirode i o ne gomilanju otpada.
Moje ime je Katarina, majka sam dvojice dječaka, po struci diplomirana ekonomistica, u srcu poduzetnica a ovo je mjesto na kojem možeš pronaći proizvode koji su šivani od žene za ženu, od majke za dijete.

Ovo nije samo posao, ovo je stil života.

sweetmess o nama

Pročitajte novosti