Kako odabrati menstrualni uložak koji će ti odgovarati?

Kako odabrati ulozak koji ce ti pasati

Ako imaš problema s intimnim područjem vrlo je vjerojatno da ti smetaju sintetički ulošci. Zato,

  • Ako imaš česte upale
  • Ako imaš bolne i duge mjesečnice
  • Ako te sintetički ulošci iritiraju i smetaju
  • Ako ti je dosta da ti mjesečnica upropasti dan
  • Ako ti je dosta da se stalno brineš da li će ti procuriti

Vrijeme je da kreneš koristiti platnene uloške i pomogneš si pebroditi dane mjesečnice a svom tijelu priuštiš nježnost i mekoću kakvu i zaslužuje.

Sweetmess ulošci dostupni su u  3 varijnante a razlikuju se u gornjem sloju koji ide do tijela.

Odaberi onaj koji tebi najviše odgovara a vodi se ovim smjernicama:

  • Ako ti je bitno da je uložak što tanji te nemaš obilna krvarenja, odabrat ćeš uložak od pamuka. Ako želiš da tvoja koža bude u doticaju sa ugodnim, prirodnim materijalom, raznih dezena koji ima oeko test certifikat. Materijal je blago elastičan što ulošku omogućuje da prati tvoj pokret. Ako ti krvarenja nisu preobila a obožavaš razne motive u kojima ih šivamo, tvoj izbor je ovaj uloažk.
  • Ukoliko je krvarenje srednje jačine te nemaš nagle izljeve, odabrat ćeš uložak od pamučnog frotira. Pamučni frotir je materijal koji je blago elastičan i jako mekan i ugodan za kožu. Svojim sitnim, nježnim petljicama brzo će pokupiti sav sadržaj koji dođe na njega.
  • Ukoliko je krvarenje obilno te naglo kod naglih pokreta (npr.ustajanja), odabrat ćeš bambus uložak. Bambus je antibakterijski i antialergijski materijal. To znači da ćeš svojoj osjetljivoj koži i koži sklonoj alergijama POMOĆI DA DIŠE I DA NE RAZVIJE ALERGIJSKU REAKCIJU. Materijal je blago elastičan što znači da prati tvoj pokret. Ako si jako osjetljiva i sklona iritacijama, te imaš obilne mjesečnice onda je tvoj izbor bambus uložak

Ponudu naših platnenih uložaka možeš pronaći ovdje.

 

Podijeli s prijateljima

Košarica

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Close Popup
Trgovina
0 Wishlist
0 artikala Košarica
Moj račun