pads
Kategorija:

Blazinice za lice

Pamučne blazinice za skidanje šminke, blagi piling lica kao i za svakodnevnu njegu kože lica.

7,00 

info

Zbog što ekonomičnije proizvodnje izbor dezena na pamučnoj strani blazinice prepuštaš meni. U paketu se nalaze različiti dezeni blazinica.

karakteristike

ulozak

Opis proizvoda

Opis

Ove višekratne, perive platnene blazinice su zamjena za jednokratne blazinice. Svakodnevno bacanje u smeće i kupovanje zamijeni ovim praktičnim, nježnim blazinicama.

Osim što svoju svoju kožu njeguješ na nježan i prirodan način, doprinosiš i smanjenju zagađenja okoliša. Zamisli koliko jedna žena potroši jednokratnih blazinica kada skida šminku ili nanosi piling. I tako svaki dan. Ne smo da troši svoj novac, već i puni kante smeća. U svoju dnevnu rutinu uvedi višekratne blazinice i zaboravi na često kupovanje. 

Sašivene su od 2 sloja pamučnog materijala te sloja pamučnog frotira. Koristi se za skidanje šminke, blagi piling lica kao i za svakodnevnu njegu kože lica. Nježna frotir strana će skinuti svu tvoju šminku i pri tom odraditi blagi piling kože dok će pamučna strana pokupiti sve ostatke šminke i pri tom te razveseliti svojim šarenim dezenima. Kod skidanja šminke na blazinicu možeš staviti sredstvo za skidanje šminke i tako u potpunosti otkloniti tragove šminke. Također su vrlo korisne kod osvježavanja lica, posebno područja oko očiju kada imaš naporan dan na poslu, fakultetu ili putovanju te ti je potrebno brzinsko osvježenje kako bi lakše podnijela ostatak dana.

Blazinice se peru u perilici na 60 stupnjeva te ih je preporučljivo prati u mrežici za pranje rublja zbog mogućnosti zapinjanja u bubnju perilice. Mogu se sušiti u sušilici.

Dimenzija je promjer 8 cm.

U paketu se nalazi 10 komada.

Informacije o dostavi

Informacije o dostavi

Kada zaprimimo uplatu na naš račun, krećemo u izradu tvoje narudžbe. Rok izrade narudžbe je max 15 dana, ukoliko dođe do promjena obavještavamo te o tome.

Diljem Hrvatske robu šaljemo putem BOX NOW PAKETOMATA i GLS dostavnom službom.

Ukoliko želiš sama podići svoj paket na nekom od paketomata u tvom mjestu stanovanja i pri tom uštediti, odaberi paketomat BOX NOW dostavu a ukoliko želiš da ti naručeno stigne na tvoja kućna vrata odaberi GLS dostavu. Kod popunjavanja adrese na koju želiš primiti narudžbu, dodaj i broj mob kako bi te dostavljač mogao kontaktirati prije same dostave.

U inozemstvo robu šaljemo putem Hrvatske pošte, kao paket kako bi stigao sigurno i na vrijeme.

Creative02 1920x1080

Za narudžbu iznad 80 € tvoj paket ti
stiže besplatnom dostavom.

Koristimo samo
prirodne materijale

Podijeli s prijateljima